Testimonis

Què fem a les biblios?

“L’Instabiblioconvidat no només serà un resum d’aquest any tan especial, sinó que mostrarà uns equipaments vius i oberts, amb una gran quantitat d’activitats i amb un ambient cultural de primer ordre”

Llegeix més

BIBLIOTECA FAGES DE CLIMENT DE FIGUERES

Jo veig que cada dia milloren i milloren. Darrerament veia publicat al facebook una biblioteca que tenia en préstec un ratolí, un pen-drive i altres tipus de material per si a algú li calia mentre hi treballava. En molts llocs han desaparegut els videoclubs i m’agradaria que les biblioteques tinguessin una gran oferta de pel·lícules de tots els temps!

Llegeix més

Helena Tolosa

Instabiblioconvidat

“Ens ha encantat formar part del projecte @instabiblioconvidat i participar en tots els reptes que aneu proposant cada mes. Durant la nostra setmana vam voler mostrar l’equip de la Biblioteca Municipal L’Ateneu d’Esparreguera i algunes de les funcions i activitats que fem i us asseguro que ens ho hem passat molt bé”.

Llegeix més

Biblioteca Municipal L’Ateneu d’Esparreguera

La utilitzo moltíssim, tant pel préstec de llibres i pelis com en altres aspectes, ja que acostumo a participar amb el meu fill a les sessions de contacontes i tallers que es duen a terme a la biblioteca. També faig servir el préstec interbibliotecari i m’agrada fer ressenyes dels llibres que m’han agradat per a poder compartir-les amb altres lectors (Recomanació de Headhunters, de Jo Nesbo).

Llegeix més

Cristina Pérez

Què fem a les biblios?

“Ens va agradar participar a l’Instabiblioconvidat perquè trobem que és interessant mostrar als usuaris i a la resta de biblioteques que estan a Instagram el nostre dia a dia…”

Llegeix més

Biblioteca Ramon Berenguer IV Almenar

Què fem a les biblios?

“Participar a l’ Instabiblioconvidat ens ha obligat a reflexionar sobre quina és la imatge que des de l’exterior es té de la biblioteca.”

Llegeix més

Biblioteca Seminari Tarragona

“Em sembla molt interessant que les biblioteques mostrin el que fan a les xarxes i a la vegada s’actualitzin utilitzant noves eines a l’abast. Instagram crec que pot ser una eina molt interessant per fer-ho, de fet, nosaltres tenim perfil des del curs passat…”

Llegeix més

Laura, Biblioteca INS Gabriel Ferrater

@bibliositges a l'Instabiblioconvidat

505″La nostra setmana com a Instabiblioconvidat, ha estat una experiència molt positiva. Per nosaltres ha estat especial,  perquè ha estat el punt de partida per a estrenar un perfil a Instagram per a les biblioteques de Sitges”

Llegeix més

Marta, Biblioteques de Sitges