Els dimarts toca: #llegintioga

 

Ens agraden els reptes, les coses novedoses, el “mens sana in corpore sano”, els hashtags i les col·laboracions, així que quan vam veure la proposta de la Cinta i la Núria des de la Biblioteca de Gandesa no podíem fer més que proposar-los aquest espai per a explicar la seva iniciativa. A més, fa poc els de Baratz van publicar un post relacionat sota el títol 12 posturas de yoga para los amantes del yoga y la lectura.

Així ho expliquen la Cinta i la Núria:

Ajuntar el ioga amb la lectura i plasmar-ho en una imatge ens va semblar la millor manera d’expressar la unió entre la salut interior i l’exterior, una forma simbòlica de buscar l’equilibri entre la ment i el cos. I és que aquí a la biblioteca hem tingut la sort de trobar-nos dues persones, Cinta i Núria, amb aficions comuns, molta energia i motivació i ganes d’aprendre i compartir noves coses.

La pràctica del ioga ens ajuda en el nostre camí per la vida, i la lectura ens acompanya cada dia, com a professió i com a afició. Per això hem decidit crear el repte #llegintioga, que es durà a terme els dimarts.

Tothom qui vulgui participar haurà de publicar una foto a Facebook, Instagram i/o Twitter fent una postura de ioga i amb un llibre, sense oblidar posar el hashtag proposat. Així, indirectament, mostrem que les biblioteques són espais de creació física i mental, i que a la biblioteca de Gandesa hi vibra una energia especial.

Animeu-vos a participar!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s