Bones vacances!!!

Actualizado recientemente

 

Actualizado recientemente1

 

Des de Quèfemalesbiblios us volem desitjar unes bones vacances, alhora que ens acomiadem fins al setembre. És una despedida parcial, ja que continuarem destacant fotos a Instagram i treballant per a buscar nous continguts. Ja sabeu que us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de les xarxes o del correu electrònic quefemalesbiblios@gmail.com per a proposar temes a tractar, suggeriments, preguntes…

I, a Instagram, el repte de l’estiu és #estiualabiblioteca per a totes aquelles fotos refrescants i més estiuenques de les activitats, novetats, aparadors… Però recordeu que tenim molts més hashtags proposats, com ara #salainfantildelabiblio #sombiblioteca #joestimolabiblioteca #alatauletadenit… Estarem al cas de tot allò que aneu penjant.

 

estiualabiblioteca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s