Repte d’estiu

estiualabiblioteca

Teniu ganes d’estiu? Nosaltres moltes, així que us proposem un repte fins a finals d’agost, que etiqueteu les vostres fotos més refrescants i estiuenques amb el hashtag #estiualabiblioteca. Com sempre, cada setmana anirem destacant la que més ens agradi. L’any passat ja la vam fer servir, i hi ha fotos molt xules, però en volem més!

I hem tancat el mes de maig amb #joestimolabiblioteca per a totes aquelles imatges que demostrin l’afecte cap a les biblioteques. Recordeu que podeu seguir etiquetant fotos amb els hashtags que formen part dels reptes mensuals.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s