Repte mensual: #joestimolabiblioteca

Comencem maig amb repte nou. Proposem pujar fotos (o videos) d’usuaris de la biblioteca, ja sigui presentant-se, dient en una paraula què pensen de la biblioteca, recomanant un llibre o qualsevol altra cosa relacionada. El hashtag proposat és #joestimolabiblioteca, que també és una secció mensual del nostre bloc. Us animeu?

I aqui us ensenyem les imatges destacades del repte d’abril que, per segon any consecutiu, ha estat #santjordialabiblioteca. Com era d’esperar, hi ha hagut molta participació, i us agraïm que hàgiu utilitzat la nostra etiqueta, així com també la proposada pel Servei de Biblioteques, #RevetllaDeSantJordi.

 

@bibliotecadesalt@biblioalmenar@bibliolloret

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s