Instabiblioconvidat del 21 al 25 de setembre. @bibliocombrils

11355831_777474292382393_1976428256_n

La setmana del 21 al 25 de setembre vam poder seguir la participació de la  Biblioteca Municipal de Cambrils a l’Instabiblioconvidat.

Així valora l’experiència Rosana Andreu:

“Participar a Instabiblioconvidat ens ha ajudat principalment a dues coses: primera, fer visible la biblioteca a la comunitat que segueix el perfil de quèfemalesbiblios i, segona, fomentar la nostra creativitat. Això últim ho dic perquè resulta que la setmana que vam triar per a mostrar el nostre dia a dia crec que devia ser l’única setmana del món en què no teníem cap activitat programada. Primer em vaig posar nerviosa, però de seguida vaig trobar la inspiració (he de reconèixer que no a la biblioteca, sinó al bar), i és que vaig coincidir fent un cafè amb el Ramón García Mateos, autor local que casualment té un llibre en què algun capítol transcorre en aquest bar. Aleshores vaig pensar en centrar-me en les relacions amb els autors del municipi, i també vaig tenir la sort que va aparèixer per la biblioteca el Jordi Ledesma, a qui també vaig enredar per aparèixer a Instabiblioconvidat. El tema de la creativitat, a més, crec que és molt important a Instagram. Jo, almenys, miro el món amb una altra perspectiva.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s