#BIBLIOHASHTAG: #ALATAULETADENIT

La tauleta de nit és un dels llocs comuns on ens espera un dels plaers més esperats de la jornada a tots els lectors i lectores voraços. Arriba el vespre, hem enllestit les tasques del dia, acabem de sopar… i res ens agrada més que posar-nos al llit, obrir el llum i allargar la mà cap a la tauleta per retrobar-nos amb la lectura just en el punt on la vam deixar ahir. Quin gran moment, oi?

Convertit en hashtag, #alatauletadenit és una proposta que consisteix a recomanar el llibre que tenim a la tauleta: les impressions que ens provoca la seva lectura, com hem arribat fins a ell, si coneixíem o no l’autor, si ens enganxa… En definitiva,  a compartir a les xarxes els tipus de comentaris que fem a nivell informal quan parlem del llibre que estem llegint.

Un exemple de la Biblioteca Just M. Casero:

tauleta

#alatauletadenit de la Laura hi ha “Negre i plata”, l’última novel·la de l’italià Paolo Giordano, autor de l’aclamada “La solitud dels nombres primers”. L ‘autor ens torna a parlar de sentiments i emocions, aquest cop a través de l’aprenentatge sentimental d’una parella jove.

Les Biblioteques de Girona són les creadores de la iniciativa. A la biblioteca Antònia Adroher i a la Just M. Casero han habilitat una tauleta de nit de debò en un racó ben vistós, on hi exposen recomanacions que renoven periòdicament. Després, en fan una foto i de cap a les xarxes!

Us convidem a afegir-vos-hi i a que engresqueu,  a més, els usuaris a participar-hi des dels seus perfils personals. Només cal fer la fotografia de la tauleta o posar la imatge de la portada del llibre, i deixar-nos anar amb el text: #alatauletadenit…

Compartim la lectura que ens hi espera?

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s