Instabiblioconvidat del 8 al 12 de juny: Biblioteca Comarcal de Blanes

13

La setmana del 8 al 12 de juny, vam poder seguir la participació de la Biblioteca Comarcal de Blanes a l’Instabiblioconvidat.

Així valoren l’experiència:

“Ens vam apuntar #instabiblioconvidat  perquè ens va semblar una idea molt original i alhora engrescadora. A la @biblioblanes fa poc mesos que fem servir l’instagram com a eina de promoció. Intentem captar i difondre tot el què passa a la Biblioteca complementant la web, el facebook, el twitter, els blogs…

L’#instabiblioconvidat era un repte: teníem una setmana per resumir amb imatges el dia a dia de la Biblioteca. Va ser un bon moment per parar  (només una miqueta) i fer una tria  per resumir tot el què fem amb imatges. La veritat és que ha estat estressant i divertit, volíem explicar tantes coses!!!

Moltes gràcies per deixar-nos participar i per la iniciativa, entre tots fem que el dia a dia de les nostres biblioteques sigui més visible i Moltes Felicitats pel projecte, Què fem a les Biblios? Seguim aquí a punt per col·laborar-hi.”

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s