Què fem a les biblios?

JO <3 LA BIBLIOTECA

Isabel Codina.jpg

 

En el  tercer post dedicat als usuaris que estimen les biblioteques, la Isabel Codina ens parla de la Biblioteca Carles Rahola de Girona. Moltes gràcies, Isabel!

NOM: Isabel Codina

EDAT: 68

PROFESSIÓ: Infermera jubilada

BIBLIOTECA: Biblioteca Carles Rahola, de Girona

DEFINEIX-LA EN UNA PARAULA: Fabulosa!

QUIN ÚS EN FAS?: Ui, Vinc cada dia: als matins, a llegir la premsa, més tard als cursets d’informàtica d’en Pau, o a primera hora de la tarda a consultar-li dubtes. També m’assec a fer el puzzle (aquest m’està costant una mica), i m’apunto a totes les activitats que passen, com ara les xerrades, les presentacions de llibres. També em miro les revistes i abans de marxar m’emporto un llibre per llegir a casa, tot i que ara llegeixo menys perquè m’han trobat glaucoma. També vinc perquè si em quedo a casa pico alguna cosa, i com que aqui no es pot menjar, me’n puc estar. Per això també recomano a la gent que vingui a la biblioteca.

QUÈ ÉS EL QUE MÉS T’AGRADA?: La varietat, aqui hi ha de tot i passa de tot. La varietat, sí!

QUÈ CREUS QUE ES PODRIA MILLORAR?: No, no, ja està bé com està, és de les millors. Mira, si totes les coses funcionessin igual de bé el món aniria molt millor.

TENS ALGUNA ANÈCDOTA?: Quan es va inaugurar ara fa un any vaig escriure un article per a la revista de l’Associació de Veïns del barri. No sé si és anècdota, però vaig fer molta propaganda.

COM SERÀ LA BIBLIOTECA DEL FUTUR?: Em sabria greu que desapareguessin les biblioteques. M’agraden molt les noves tecnologies, les xarxes socials i els llibres electrònics i intento no quedar-me enrere, però els llibres en paper hi han de ser sempre.

I si voleu dir la vostra en aquesta secció, només cal que ompliu el següent formulari:

FORMULARI JO ❤ LA BIBLIOTECA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s