Instabiblioconvidat del 15 al 19 de juny: Biblioteca Fages de Climent de Figueres

Què fem a les biblios?

La setmana de l’1 al 5 de juny, vam poder seguir la participació de la Biblioteca Fages de Climent de Figueres a l’Instabiblioconvidat.

Així valoren l’experiència:

“Des de la Biblioteca Fages de Climent de Figueres vam tenir l’honor de participar, durant la setmana del 15 al 19 de juny, de la gran iniciativa de l’equip de “Què fem a les biblios?” a través de l’instagram: l’Instabiblioconviat. D’aquesta manera ens afegíem a la celebració de l’Any de les Biblioteques, mostrant el nostre dia a dia a la biblioteca: novetats, projectes, exposicions, Biblioteques amb DO, visites guiades, inici de l’ebiblio, col·leccions, clubs de lectura, hores del conte i #bookfacefriday per rematar-ho!

Una breu col·laboració, però molt engrescadora. Un petit granet de sorra per formar part d’un increïble collage de tot allò que es fa i es respira a les nostres biblioteques.

L’Instabiblioconvidat no només serà un resum d’aquest any tan especial, sinó que mostrarà uns equipaments vius i oberts, amb una gran quantitat d’activitats i amb un ambient cultural de primer ordre. Felicitats per la iniciativa!”.

Equip de la Biblioteca Fages de Climent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s