Què fem a les biblios?

Jo <3 la biblioteca

Avui continuem la secció que vam encetar el mes passat amb una usuària molt especial. La M. Helena Tolosa va escriure un post al seu bloc sobre biblioteques, bibliotecaris i bibliotecàries que ens va encantar i li vam demanar si voldria omplir el formulari. Així ho ha fet i les seves respostes ens han agradat molt. I vosaltres, teniu algun usuari que vulgui omplir el nostre formulari?

01

NOM: M. Helena Tolosa

EDAT: 46

PROFESSIÓ: Psicopedagoga

BIBLIOTEQUES DE REFERÈNCIA: Joan Vinyoli, de Santa Coloma de Farners i Iu Bohigas, de Salt

DEFINEIX LA TEVA BIBLIOTECA BREUMENT: Un oasi de pau

QUIN ÚS EN FAS? Molt sovint hi treballo bé fent xerrades per a pares i mares, explicant contes o recitant poesia. Però quan entra una feineta o una altra em queda temps penjat, sempre miro a quina biblioteca puc anar per treballar-hi una estona. El problema és que poques vegades hi treballo! perquè un cop sóc dins i començo a veure tants llibres nous i interessants opto per deixar l’ordinador i el que volia fer i posar-me a llegir! Sovint vaig davant d’una prestatgeria que em sedueix i deixo que sigui el llibre qui em crida!

QUÈ ÉS EL QUE MÉS T’AGRADA? L’ambient, les converses  xiuxiuejades, la miscel·lània d’edats. La sensació que en el silenci  està viva i tothom està fent quelcom.

QUÈ CREUS QUE ES PODRIA MILLORAR? Jo veig que cada dia milloren i milloren. Darrerament veia publicat al facebook una biblioteca que tenia en préstec un ratolí, un pen-drive i altres tipus de material per si a algú li calia mentre hi treballava. En molts llocs han desaparegut els videoclubs i m’agradaria que les biblioteques tinguessin una gran oferta de pel·lícules de tots els temps!

COM CREUS QUE SERÀ LA BIBLIOTECA DEL FUTUR? cada cop més la tecnologia avança més ràpid…vés a saber! Però tenir un llibre de paper entre les mans i poder-lo llegir en qualsevol postura desitjo que no s’acabi mai! Manipular-lo, olorar-lo,.. uhhh quin plaer!

Moltes gràcies, M. Helena!!!

FORMULARI JO ❤ LA BIBLIOTECA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s