Bibliohastags: #llibresverges

#llibresverges un #bibliohashtag proposat per la Biblioteca Comarcal de Blanes

A totes les biblioteques hi ha llibres que ningú mai no ha agafat en préstec…

Fa uns anys, quan celebràvem el nostre 10è aniversari com a Biblioteca Comarcal, se’ns va acudir mirar quins documents portaven 10 anys a les lleixes i no havien estat mai prestats. Els vam exposar sota el títol: LLIBRES VERGES: Dóna’ls una oportunitat! La nostra sorpresa va ser que els usuaris creien que els regalàvem! La veritat és que vam aconseguir el nostre propòsit: que sortissin en préstec.

Com que va ser una idea que va tenir bona acollida entre els usuaris, vam pensar que podíem fer-ho cada any, sempre triant els llibres que feia deu anys que estaven a la Biblioteca i que no havien sortit mai en préstec.

Aquest estiu vam anar una mica més enllà i vam muntar l’aparador cultural que es veu a la imatge:

Què fem a les biblios?

I com que ens agrada jugar i fer xarxa us proposem: quins llibres verges teniu a la vostra Biblioteca?  Fotografieu-los, compartiu-los a les xarxes i donem-los una oportunitat, un protagonisme…  Quin dia? quan i com ens vagi més bé: el llibre verge de la setmana o el llibre verge del mes. A Blanes  ho farem l’últim dilluns de mes.  us animeu?

A Blanes, cada mes d’agost  seguirem fent una exposició amb tots ells.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s