Repte mensual: #visitesescolars

visitesescolars

Canviem de mes i també proposem un hashtag per a l’octubre, ara que ja estem a ple rendiment d’activitats i, sobretot, de visites escolars. Etiqueteu les vostres fotos de #visitesescolars, com aquesta de la Cristina Quesada en plena preparació de les visites i cada setmana en destacarem una. Segur que en fareu moltes i recordeu que també podeu etiquetar fotos antigues.

Pel que fa al repte de setembre, aqui teniu una mostra de les fotos que s’han anat pujant amb el hashtag #sombiblioteca. Ens agrada molt veure les cares dels que treballem a les biblios, així que podeu seguir penjant instas amb aquest tema:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s