Instabiblioconvidat de 18 al 22 de maig: Biblioteca Seminari TGN

Què fem a les biblios?

La setmana de l’18 al 22 de maig, vam poder seguir la participació de la Biblioteca del Seminari de Tarragona a l’Instabiblioconvidat.

Així valoren l’experiència:

“Primer de tot felicitar la iniciativa! La presència de les biblioteques a les xarxes és fonamental per poder relacionar-se amb el món que ens envolta i iniciatives com aquesta són una empenta per fer-ho. Felicitats!

Per nosaltres participar a l’experiència del Instabiblioconvidat/ Què fem a les biblios? ha estat positiu en dos sentits. Per una banda perquè ha estat una experiència amb la qual ens hem divertit molt i en l’altre, perquè ens ha obligat a reflexionar sobre quina és la imatge que des de l’exterior es té de la biblioteca.

Quan ens vam plantejar participar en aquesta experiència estàvem molt preocupats perquè la nostra biblioteca no tenia el mateix tarannà que les biblioteques que ja havien participat. Nosaltres som una biblioteca més aviat tirant a especialitzada, però amb vocació d’oferir al barri un espai on estudiar, treballar o llegir, així que el nostre dia a dia és bastant tranquil. Però després d’haver participat en l’experiència, i repassant les fotografies, ens hem adonat que cada biblioteca té la seva personalitat pròpia i que aquesta singularitat fa que en conjunt siguem un bon reflex del món en què vivim.

Nosaltres som una biblioteca jove i vella al mateix temps, fa un any que vam inaugurar les noves instal·lacions obertes al públic general però en fa 130 que la biblioteca funciona a nivell privat. I aquest és el (difícil) equilibri que hem intentat mostrar amb el dia a dia de la nostra setmana.”

Animeu-vos a participar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s