Bibliohashtags: #robaunpoema

Què fem a les biblios?

Avui us proposem un hashtag per als dimecres: #robaunpoema

Ens ho expliquen la Marta, la Sílvia i l’Anna de la Biblioteca Pública Carles Rahola de Girona:

La idea de crear hashtags a Facebook ens ofereix la possibilitat de fer difusió del nostre fons, d’interactuar amb els usuaris i de “fer xarxa” amb la resta de biblioteques. Si cadascuna, amb la seva aportació, -bé incorporant hashtags de creació pròpia, bé afegint-se als ja existents- contribueix a donar-nos visibilitat -a crear teixit, a que es parli de nosaltres- a les xarxes, haurem aconseguit l’objectiu. En el cas de Facebook, apostem a que sigui alguna cosa més que una agenda d’activitats o una guia de serveis i ens engresca molt poder aportar-hi el nostre granet de sorra més creatiu.

#robaunpoema

Hem d’aclarir que la idea original no és nostra. La vam trobar a la pàgina facebook d’una llibreria asturiana que, al seu torn, l’havien tret d’un altre lloc. Pel que hem pogut saber, sembla que va néixer als Estats Units ara fa uns anys, però és difícil saber qui la va començar. Consisteix a construir un poema a partir dels títols que figuren als lloms dels llibres.

Del que sí vam estar segures és que funcionaria, que podríem animar altres biblioteques a afegir-s’hi i ens vam decidir a crear un hashtag amb el nom #robaunpoema. Després de mitja dotzena de #robaunpoema apareguts al nostre mur, ja s’hi han sumat dues biblioteques més. Això ens satisfà molt i esperem que se n’hi vagin sumant més.

Què us sembla? Nosaltres ens hi apuntem!

Teniu algun hashtag per compartir?

Un pensament sobre “Bibliohashtags: #robaunpoema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s