Repte mensual: #sombiblioteca

Què fem a les biblios

Després del parèntesi estiuenc reprenem l’activitat per a mostrar tot allò que fem a les biblioteques amb imatges a Instagram, entrevistes al bloc, articles de bones pràctiques, el projecte Instabiblioconvidat per a participar en l’Any de les biblioteques, i també amb noves seccions que veureu properament.

El repte a Instagram durant els mesos de juliol i agost ha estat #estiualabiblioteca, i hem rebut un munt d’imatges refrescants, de les quals n’hem anat destacant cada setmana. Aqui podeu veure un collage amb totes les imatges destacades i enllaçant al hashtag us condueix a totes les imatges pujades.

collage estiualabiblioteca

Per al mes de setembre, que és un mes de començar a programar activitats per al curs, us tornem a proposar que pugeu fotos del personal amb el hashtag #sombiblioteca, ja que nosaltres som l’actiu més important de les biblioteques. Us apunteu?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s