Instabiblioconvidat de l’11 al 15 de maig: Biblioteques de Sitges

@bibliositges a l'Instabiblioconvidat

La setmana de l’11 al 15 de maig, vam poder seguir la participació de les Biblioteques de Sitges a l’Instabiblioconvidat.

Així valora l’experiència la Marta:

“En primer lloc, felicitats per la iniciativa de l’Instabiblioconvidat i per tot el què feu a Què fem a les biblios. Per a les biblioteques que us seguim ens dóna empenta, ajuda molt a mostrar-nos, i és molt interessant veure què fan les altres en el seu dia a dia.

Pel que fa a la nostra setmana com a Instabiblioconvidat, ha estat una experiència molt positiva. Per nosaltres ha estat especial,  perquè ha estat el punt de partida per a estrenar un perfil a Instagram per a les biblioteques de Sitges, una idea que ja feia temps que volíem posar en marxa. Havia vist en els perfils d’altres biblioteques com una imatge pot fer lluir un espai, una activitat, l’ús que en fan els usuaris… i donar a conèixer el dia a dia de les biblioteques i també els esdeveniments especials.

També volem destacar la possibilitat d’ interacció de la xarxa social. Ens ha fet molta il·lusió cada like i comentari que hem rebut! I el fet de poder posar també els nostres, no només a biblioteques, sinó a persones interessades pel món de les biblioteques i els llibres, és enriquidor i divertit al mateix temps.

Estem contentes d’haver format part activament de l’Instaconvidat durant una setmana, però continuarem en contacte seguint les altres biblioteques que s’animin a participar!”

Marta Sánchez Escutia

Inscriu-te per participar a partir de setembre!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s