Instabiblioconvidat del 20 al 24 d’abril: @bibliogf

La setmana del 20 al 24 d’abril, vam poder seguir la participació de la biblioteca de l’Institut Gabriel  Ferrater de Reus a l’Instabiblioconvidat. Així valora l’experiència la Laura, responsable de la biblioteca del centre:

“Primer voldria felicitar-vos per la iniciativa. Em sembla molt interessant que les biblioteques mostrin el que fan a les xarxes i a la vegada s’actualitzin utilitzant noves eines a l’abast. Instagram crec que pot ser una eina molt interessant per fer-ho, de fet, nosaltres tenim perfil des del curs passat i també intentem realitzar activitats al voltant d’aquesta xarxa social força sovint, fomentant la participació del nostre alumnat (concursos de fotografia, lectors del mes, foto-poema pel Dia Mundial de la Poesia, etc.)

L’avaluació de l’experiència és molt positiva, en part perquè vam triar una setmana molt important al centre, la de Sant Jordi, on realitzem cada any activitats al voltant de la lectura. Us hem volgut mostrar el procés d’ambientació del vestíbul amb la creació d’un jardí de roses i poemes, el desenvolupament de la Fira del Llibre en la seva 8a edició, les novetats literàries del trimestre. Us hem presentat, entre d’altres,  als nostres “agents literaris” de 1r d’ESO, a la nostra lectora del mes.  Un munt de coses concentrades en una setmana!!!

El nostre projecte bibliotecari té més de 15 anys i ha estat guardonat nombroses vegades, això ens va encoratjar a participar en l’experiència @instabiblioconvidat i així donar-nos a conèixer, fer més extensiu el nostre perfil i explicar de forma visual el que també podem fer en una biblioteca d’un centre educatiu. Teníem les nostres reserves, perquè no tenim els mitjans que pot oferir una biblioteca pública i per tant, hem de buscar altres estratègies per ser atractius, dinàmics i portar endavant un projecte educatiu i pla de lectura ambiciós. Per tant, participar com a @instabiblioconvidat ha estat tot un repte i també un plaer poder ser acompanyats i acompanyar a tantes biblioteques interessants i dinàmiques que ja han aparegut al perfil.”

Aquesta setmana, l’Instabiblioconvidat és @biblioteques_gava

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s