Instabiblioconvidat del 13 al 17 d’abril: @bibliosantfeliu

@bibliosantfeliu a l'Instabilioconvidat

@bibliosantfeliu a l’Instabilioconvidat

La setmana del 13 al 17 d’abril, vam poder seguir la participació de la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat a l’Instabiblioconvidat. Així valoren l’experiència:

“Tot va començar quan vam veure publicat que volien que les biblioteques participéssim amb fotos per celebrar l’any de les biblioteques! A nosaltres, que ens agrada poc fer-ne 😉 vam dir: ara és la nostra!!!!

El dilluns en reunió una pluja d’idees de coses per fotografiar i així, cada dia anàvem triant publiquem aquesta no l’altre… Fotos i vídeos de coses que passen en el dia a dia de la biblioteca i també el treball que hi ha darrere, aquell que fem les bibliotecàries per a què pugui sortir una exposició, una xerrada, una activitat …. mil coses que fem i no es veuen!

Arran de participar a l’instabiblioconvidat hem descobert un munt de biblioteques escandinaves, franceses… (perquè a les biblioteques “de casa” ja les coneixíem i seguíem!). Totes elles amb molt bones idees que ja hem dit copiarem.

Ja heu vist que a @bibliosantfeliu som una mica estrafolaris, diguem-ne “especials”, però nosaltres pensem que a la feina també ens ho hem de passar bé!!!! Ens ha encantat aquesta iniciativa i esperem que moltes biblios s’engresquin a participar, val molt la pena!!!”

Aquesta setmana, l’instabiblioconvidat és:

Biblioteca de l’INS Gabriel Ferrater i Soler @bibliogf

bibliogf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s