I tu, com ho fas a… Google+

Els perfils de Google+ són un gran misteri. Molts en tenim però, una gran majoria no sap ni el com ni el per què…

No entrarem a valorar les pràctiques de Google que, en un moment determinat, va estar creant automàticament perfils de Google+ associats als nous usuaris d’alguns dels seus serveis com ara Gmail. En tot cas, i ja que el tenim, mirem de treure-li partit, no us sembla?

A banda dels perfils, Google+ ofereix la possibilitat de crear pàgines (a l’estil de Facebook) a empreses, marques i entitats, que cada cop hi són més presents perquè és sabut que, tenir presència a Google+, és bo per a millorar el posicionament de blogs i webs en les pàgines de resultats de les cerques a Google.

Però, el que és realment interessant de Google+ són les comunitats, que ofereixen moltes més possibilitats que els grups de Facebook ja que permeten integrar molts altres serveis de Google: Google Calendar, Drive, Sites, etc.

A Lloret, vam iniciar un projecte de comunicació interna utilitzant una comunitat de Google+. Funciona!

Podeu veure el funcionament a la presentació:

prezzi

Ara, a Què fem a les biblios? estrenem comunitat a Google+. Volem que sigui un espai per trobar-nos amb tots vosaltres i comentar tot allò que ens interessa. Si no sabeu què fer amb aquell perfil de Google+, ara és el moment d’estrenar-lo! Si ja feu servir Google+, a què espereu? Tenim ganes de parlar amb vosaltres!

Aquí trobareu la nostra/vostra comunitat:

https://plus.google.com/u/0/communities/117045447785205073195

I si penseu que és el  moment de crear la vostra pròpia comunitat, us expliquem com fer-ho pas a pas:

I tu, tens experiència a Google+? Explica’ns-ho en un comentari!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s